Plantverlichting

Voor het creëren van een mooie groene oase is het van belang dat planten voldoende licht krijgen. Omdat er niet altijd voldoende natuurlijk licht aanwezig is maken we gebruik van speciale plantverlichting ( ledspots of ledstrips) om de planten te voorzien van de juiste hoeveelheid licht. Zo krijgen ze alle kans om gezond en mooi te blijven. Bovendien zorgt de verlichting er ook voor dat de verticale tuin opvalt en er nog indrukwekkender uitziet. Wij geven graag advies welke verlichting voor u geschikt is.


Daglicht nabootsen met (led)verlichting
Optimale groei van de planten
Variatie in uitvoering; (inbouw) spots of strips
Variatie in stralingshoeken en lichtsterktes
Draaibaar en kantelbaar
Makkelijk te bevestigen aan (systeem)plafonds


Spots

Plantverlichting in spots wordt aan het (systeem) plafond bevestigd. Het grootste voordeel van spots is dat ze kantelbaar zijn waardoor het ledlicht specifiek op de planten kan worden gericht.


Ledstrips

Ledstrips hebben een strak design en een hele hoge lichtefficiëntie waardoor ze ideaal zijn voor het verlichten van planten. Beschikbaar in lengtes van 60, 90, 120 en 150 cm.

Meer informatie nodig?
Weet je niet zeker of en welke verlichting je nodig hebt? Neem dan contact met ons op. Aan de hand van de gewenste locatie bepalen we of er al voldoende daglicht aanwezig is of dat er aanvullende verlichting nodig is.


Ontdek meer verticale groen mogelijkheden: